vad jag gillar och vad jag gör och och och

Nu ska jag gå och lägga mig alldeles strax.
Imorn ska pappa och jag åka och handla nya grejjer ti hemmet.
Förnya lite mer.
Det känns bra.
Fan det känns ändå bättre o komma hem o trivas o tycka att det är mysigt.
Vi ska göra om i köket, i badrummet. och i mitt rum.
Åah, jag älskar förändringar.
De e typ, ascoolt.

Imorn åker min babe på semester med grabbarna aka mina konkurrenter. Hoppas han får kul. För jag kommer iaf ha FEEETT kul me mina aka grabbar. Jag kommer festa varje kvääll. Kriga ut på staan. Ha jäättekul och roligast i hela världen. Aldrig ha tid att ringa. Kommer svara på sms typ 3 timmar efter att jag fått doom. Kommer va för trött för att prataa. När jag väl svarar kommer de va hoithög ljudnivå inne på clubbarna att jag bara kommer skrika. HALÅÅ?! JAG HÖR INTE DIG RING SEN *Tut

Eeeeeeeller så kommer jag jobba en massa extra och komma hem och läsa bok på tåget och läsa bok på vägen tillbaks och gå raka vägen hem och leva mitt egna liv i tomhet.

Men det bestämmer man ju själv.
Det lutar faktiskt åt det sistnämnda.
Det gamla vanliga.

Jag vene, festa de e inte riktigt min grej. eller rättare sagt - min plånboks grej.

Jag gillar att iakta folk och tänka ut hur hela deras liv ser ut och bestämma själv vad dom heter och hur dom har det. Härma dom på ingens bekostnad men på min glädje. Hahah, det är vad jag gör. O fan vad jag älskar det. Har jag inget bättre för mig, kan man ju tänka. Näei. Det har jag inte. Njag blir gammal kommer jag bli en riktig satkärring som klagar på allt o alla. Jag kommer va din värsta granne som vet ALLT om dig och skvallrar om dig.
Till mina möbler.

Fan..alla bara lämnar mej. Min mamma e i hemlandet. Min pappa ska till hemlandet. Min syrra e jättetuff o har egna kompisar o vara med. Min kusin åker till mamma i hemlandet. Men mina brorsor och brorsbarn och svägerska finns fortfarande kvar. Mer eller mindre upptagna.

Men jag kommer ändå jobba en del. Det blir inte så stor skillnad.

Jag vill tatuera mig igen. Fast jag vet inte vad. Jag vill bara. Once u pop u cant stop.
Fast det får bli efter sommaren i såfall. För jag vill ändå kunna sowla o bawda o leva ett liv i brunhet, för en gångs skull.

Cookie har varit i mitt rum medan jag varit borta. Fastän hon inte får. Hon har lämnat spår efter sig. En tröja. Fett jobbigt. Och min dator har fått virus eller nåt. Den orkar inte stängas av när man vill avsluta. Allt är Cookies fel. Hon är så jobbig. O även om man e sur så tycker hon typ att man är gullig o vill bara pussas o kramas fast jag inte gillar närhet. Jag hatar att få blöta pussar på kinden. Eller läppglanspussar. Ush. Jag kramas inte frivilligt till tonåringar. *Näe, ush. Det blir sån gumman-aktig stämning då.

Nu ska jag äta ett knäckebröd innan jag lägger mig. Förresten så har jag börjat lite smått med rån. Rån is the shit. Det smakar typ inget men ändå så smakar det gott. Och känns "rent" att äta. Precis som knäckebrö fast snäppet högre. Knäckebröd är iaf snäppet bättre och jag kommer inte o överge det. Men lite variation behövs ju då och då.

image50

Kommentarer
Postat av: Mika

haha okej det va lite mitt fel oxå att ditt rum blev som det blev vi hade typ wööhöööh fest där varje dag och kollade på collage hill:D feeet nice, när åker du tbx(A) nej gumman bara lite drivss haha

2007-06-29 @ 15:00:34
URL: http://lamika.bilddagboken.se

Kommentera mera:

Namn:
I'll be back

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback