Pandos?

Igor kvell avnjot vi vor middag po Nando's. En portugisisk jeeeeeeeeettebra snabbrestaurang som e typ lite som Mc donalds po settet att det finns overallt och so, men, den er verkligen sooo bra! Och nyttigt. Hahah. (skoja) Det er det nog inte. Men sekert nyttigare en massa annat. Iaf.

Back to the point. Eller a, jag har inte ens kommit till the point men a .
Vi bestellde en hel kyckling och en small portion of chips, som e pommes frites och inte OLW. Och en var sin portion colslow, eller colsrow, eller vad det heter.

Det var jettegott forutom att jag hade planerat att ta boda loren, men Leo han ta det andra fore mig helt ovetandes om att jag Pascale inte eter vitt kott. Jag bestemde mig for det redan vid barnsben pga av att det vita kottet har so jobbig, lite klistrig, gnidig-mot-tenderna-konsistens som jag for rysningar av. Det kenns som att kottet inte er dott ennu utan som att jag holler po att doda det jag sjelv i stundens hetta. Fan. Ae, so jag ot bara en och en halv bit kyckling. Fortfarande har jag inte kommit till sjelva grejen, men den kommer nu.


Vi gor ut fron restaurangen och borjar promenera. Vi hinner knappt go tvo steg forren vi ser en skyld, precis brevid Nando's.............................. - Pando's.

Skylten var skriven med exakt samma bold som Nando's. Fergerna och allt var hermat.

Dom her indierna verkar verkligen gilla att herma allt. Dom hade samma mat bara att det stod " Indian grilled chicken" blabalbala.
Dom hade inge folk po sin restaurang iaf.


image137

Jobb och bajs och sont

Mamma, jaa, vad ska man sega, jag er intelligent =)

Idag var det en dag do jag skulle ner till en bageri-grej her nere for att fylla i en application form, men chefen der var rasist verkade det som. Jevligt otrevlig. So idag som sagt ner jag skulle ner, so gick jag inte. Fan. Helt onodigt. Jag vill inte jobba for henne bajskorven. So so var det med det! Hon kan inte judgea mig pga min bleka morka ferg som egentligen e lika vit som hennes fast mer ot det gula hollet. Fast aa, jag vet att vestindiska tjejer her i London, e verkligen hur lata som helst, och kaxiga, allt dom bryr sig om er sitt streva uppsatta, slickade, rakpermanentade hor och sin bashment-musik. Jag er inte son. Jag jobbar bra, jag er trevlig mot kunder och etc och jag kunde ha bevisat det for denher kvinnan, men nej. Hon ska inte fo det av mig. Jag lever hellre lite fattig en att jobba som en idiot for en idiot for idiotminimumpengar. Ae, nog om det.

Otherwise so har det vart en bra dag. Jag har gjort progress po sprok-fronten faktiskt. Och idag kopte jag tre pocketbocker po rean. Det var bra kap.

Det sitter en afrikan po datorn brevid mig. Jag vet inte vad som e grejen med honom. Men ner man gor po ett internetcafe so brukar man go in po netet. Han sitter och spelar hjerter. Hahah.

'I like dis intaneet! Yu kan plee geemz'

Nej nu moste jag hem, till internet! Som leo trixar med just nu.

Hejhejehej!

Har blivit tappad som barn?

Undrar min mamma.
Se her:




KOMMENTARER

Postat av: mamma

ibland undrar jag harnån av dina syskon tappat dig för jag har inte gjort det

2007-okt-24 @ 20:40






Tappad?.................................



Jag?.......................................................




 .................................................Pascale?




 Vado?................................


.........................................................Varfor do?



Mammor aint suposed to say that! Men a, det kanske stemmer, jag har alltid varit den fula ankungen av oss barn, den som gjort mest fel, den som forsokt bestemma, den som vart mest irriterande. Tror jag. Och det skulle faktiskt inte forvona mig ifall Alex tappat mig. Han e lite clumpsy, inte bara derfor, han gjorde det av ren vilja, han ville verkligen! Han kempade! Han krigade! Det var han! Jag vet att det var han..



.....Mm...han var det.

Valle han e for snell for att gora nogot sodant, och innan Cookie kom till so var JAG faktiskt hans bestaste lillasyster...Sen var jag inte lika rolig lengre. Men vi hade roligt, po vor tid. Innan Cookie kom och storde. Do fick jag folja med ut och henga med dom stora grabbarna, jag fick velja vilken glass jag ville, och det var helt ok for honom, for jag valde alltid piggelin, medan han tog daimstrut. Det var tider..

Ae nu ska jag go och soka lite jobb.
Hej po er.

Hej

Hej igen!

Tack for rettningen kki, man ler sig alltid nogot nytt. =)


Idag har det varit nestan verldens mest trokigaste London-dag. Jag har suttit hemma och stirrat po vora gul-beigea veggar utan en endaste liten tavla eller annan personlig detalj po. Jag har ventat..och ventat..och ventat...po dom her jevla internetmenniskorna som ska komma och ringa po vor dorr som inte har en ringklocka.

Men icke, so her sitter jag igen hos somalierna. Po data nr 3. Sjelva datorn heter Compaq, skermen heter Goodmans, tangentbordet heter Turbowin och webcameran heter Poa. Dom gor en bra kombination tillsammans, for her kan jag sitta och lesa aftonbladet fast inte plus-sidorna, hela expressen, prata med nera och kera. Och man kan ockso se mig po Poa-kameran om man vill, och man kan even se en glimt av somaliemannen som jag recker 50 pi varje gong jag kommer in. Det ger mig 30 min vid en dator, och jag vet att jag kommer behova recka honom 50 more pi, men jag vegrar ge 1 pund direkt. Det kenns bettre o betala i tvo omgongar. Som att, aa, aso jag behoooover inte sitta po internet lenge. Jag ska bara kolla mina superviktiga mail, och sen e jag klar for att go iveg po ett viktigt mote. Jag anvender inte ens alla minutrar jag for, bara det jag behover, och sen e jag po sprong igen. I mina high-hills som e svarta och klassiga.

Riktigt so er det ju inte. Jag dromde nestan bort mig. Internet e det nestan viktigaste som finns. En dator e ingen dator utan internet. Det er som att bajsa och inte torka sig efterot. Som att kopa ben&jerrys glass och inte eta den. Som att, ah, ni forstor nog.

Innan jag kom hit so lagade jag ris po det "nya" settet. Leos sett. Jag har lert mig so som mamma gor och min mormor gjorde och som min familj har gjort i orhundraden. Fast Leos sett e helt okej ochso. Riset blir faktiskt bra.

Satt och ot mat i min ensamhet po soffan. (soffkillen var inte hemma). Leo vilade efter en long dags nerladdning fron internet och survrar och sont.(och skola). Medan jag satt och ot so hade "gengsta" po sin musik po hogsta volym.

"Shoot that modafucka! Shoot him in his face! New york killaaaz, We some New york killaaaaz!

Han er sooo gherrow..Fast han er innerst inne en mes. Han spelar bara. Linus e deremot jettejettesnell. Han e so gulli och omtenksam. Han vill man bjuda po mat. Och om jag diskar och ser hans tallrik ligga der smutsig och livlos i diskhon, so vill jag redda den, det gor inget om jag diskar den. och han blir jetteglad och tacksam.
Ae, han e en bra kille.

Imorgon ska jag kanske vara med Haily, go po non pub eller so, umgos. och po lordag blir det Creol-fest! Wuhuuw. Det blir nog naiz. Ae, nu fore va nog! Hej po er! Och glom inte att ringa mig. =)


min engelska ordbok

Jepp, det var ett tag sen jag "horde av mig".

Jag har mest strosat runt och forsokt hitta bettre jobb an cafejobb, jag har kuuunnat lemna in mitt cv. Men jag ventar po bettre tider. Iaf att det bettre jobbet ska hora av sig. Om inte, do kan jag borja senka mig. Men jag ar trott po att behova lemna deposit och vara tvungen att jobba po ett stelle och inte fo sluta om man inte gillar det. Bajs. Menmen. Nu eftersom jag forsoker efterstreva en higher level, so recker min balkan-engelska inte riktigt till.
Ja, jag loter som en rysk Agnieszka ner jag pratar, sooo...jag kende att jag behovde gora not ot det. So jag kopte en superbra dictionary-grej med allting i i pocketformat. Den ar mer synonymaktig och ler en hur man for konversationer, hur man pratar, hur man skriver, ah, hur man gor allt typ. Precis vad jag behovde! Kende mig jettestolt over mitt inkop, och kenner, for det gor jag fortfarande. =)

Jag kopte en Swahili phrasebook ockso, haha.
Den ar sot och liten och det stor lite allt mojligt i den. Leo tyckte det var lite onodigt att jag kopte den...tills han bleddrade i den och hittade en sida som handlade om mat. Do blev han helt till sig och borjade ropa ut sakerna som stod dar i. Han sog so glad ut. Hahah.

Soher let det:

CHAPATI!(hogt)

CHIPSIII!!(ennu hogre)

MAHINDI! ( ennu ennu hogre och gladare)

MISHKAKI! (hogst och gladast med versta smilet)

Hahahahah

Det var forsta gongen jag hort honom prata swahili. Och do tenkte jag, att det kanske inte var so dumt endo att kopa den boken.

Iallafall so gillar jag sprok och vill lera mig massa olika sprok...forutom engelska do, men jag er tvungen.

Jag har lagat bulgarisk mat hela veckan..eller a. Bara tvo grejer och jag er jettestolt. Alla i huset som smakat har gillat det. Fast Leo mest. Han har vart feett orolig over ifall non ska ta mer an vad jag bjudit dom po. Igor sa han efter att alla hade smakat: - Ah, du for ta in det der i rummet sen, med allvarlig rost.

Hahahah.

Dom seljer filodeg har nere po vor favoritaffer. Hos turkarna. Filodeg anvender man for att gora Banitsa.

Jag skulle legga in receptet her po bloggen, sa man, den er egentligen lite hemlig. Iaf mitt recept..Eftersom jag kopt swahiliboken so kan den nu fo komma till anvendning..huhuh..



5 mayai (egentligen 4 men jag tar 5)
5 kijiko yoghurt + 1 tsk soda bikarbonat i yoghurten
4 kijiko vetemjol
3 kijiko mafuta
nusu kilo fetaost
Filodeg, finns och kopa lite her och var, mest troligt po olika
"livs"-afferer, typ, Munirs livs. Monas livs, Bredengs livs. Bara afferen slutar po livs gor det nog bra.

Allt ska blandas forutom fetaosten som ska vara for sej.

Hell over lite mayai,yoghurt-smet over ett eller tvo blad filodeg, hell over lite ost och rulla ihop den. Legg i en liite "mafutad"glasform eller not att ha i ugnen. Och so holler man po so tills det ar slut po deg och mayaismet och ost. Man legger rullarna soder gulligt ihop som en laburint typ. Och nej! Jag glomde. Ta inte slut po all mayaismet for lite ska man hella over hela laburinten nar man er klar. Och ja, man moste ha mafuta annars blir det inge gott!
Tillaga den i ugnen po 175 grader celcius.

Good luck! Och jag hoppas att ni kommer att sega; - chakula kitamu sana, ner ni smakat.


Ae, asante for mig, nu ska jag go. Hahahaaa denher boken e soo bra!

Soffkillen..

Soffkillen har flyttat in permanent nu. So nu kommer han vara soffliggaren po heltid.
Han ar lite som en hund. Han klampar in, drar in smuts, ater vor prosciutto, vill helsa po alla, kliar sig i underlivet ner alla ser po.... men det er ingen grej for honom. Jag vill tycka om honom och gilla honom och prata med honom som att inget er en grej. Men det ar svort. Han har non slags falsk utstrolning. Men aja. Det er ingen grej. Otherwise so mor jag bra och alla mor bra och allt ar bra.

Sitter po internetcafeet igen. Hahah, mitt liv. Jag och egaren - en somaliman, vi ar nestan venner nu, och varje dag som jag kommer in och dorren plingar soder lite smo-gulligt. "Pling plong Pascale ar inne igen", do ler han, och do ler jag ockso, och so vet jag att jag for ta dator nr 3. Jag reknar mina smo engelska mynt, men orkar inte pilla, so jag ger honom min finaste guldpeng, och han ger mig en 8-kantig silvrig mynt tillbaka och so ler vi igen.
Och har sitter jag =)
.............. och nu ska jag go, hej po er

stromavbrott

Hej Cookie, hej Elsa, hej Louise (ibland), hej Jessica, hej Valter, hej Emil, hej mamma och alla andras mammor(aka en mamma till), och hej alla andra. Huhuh. Ja, AAAALLLA andra som ockso leser, AAALLA andra som loggar in samtidigt och trengs for att lesa min blogg. Som gor att det blir "server to busy". Jag ar jetteledsen att ni inte kan lesa allihopa samtidigt, ett tips er att go in nar det inte ar rusningstrafik over netet.


Jag har i helgas, eller vi. Leo ockso, varit po fodelsedagskalas hos Haily. Det var jettekul och trevligt och roligt och allt man kan tenka sig. Treffade massa andra svenskar och so. Sen stack vi vidare ut till en club som heter Camouflage, eller hette. For nu har dom stengt ner den. Det var nice dar, dansade mycket och soder. Hade po mig mina Dereon-jeans och fick massa comments for dom. HUHUH. Det var kul.
From now on ar det mina clöb-byxer.

Idag har jag stedat och sont. Viktor frogade om jag har jobb eller ifall jag ar desperate housewive.
Hahah, japp, jag ar desperate housewive, an so lenge. Det var faktiskt lite roligt sagt. Lite.
Men idag, mondag, er det en ny vecka, en ny start. Denna vecka ska bli jobbsokar veckan och allt kommer bli hoitbra. Jag kan sega soher, - Jag har lite grejer po gong.

Huhuh, det har jag inte. Det let bara bra.

Efter att jag stedat, ner jag holl po att laga mat po spisen, stod och rorde om lenge, tills Leo kommer in och seger att det ar stromavbrott. "Ahaa, det var deeerfor det aldrig borjade kokaaa". Jag hade inte merkt not po lenge. Fast alla Leos teknologiska grejer stengdes av, so han merkte det precis nar stromen forsvann. Nar musiken stengdes av, nar serien tystnade. Nar allt forsvann.

Men vado, det kan vel inte holla po so lenge.
Tenkte vi. Men nu har morkret fallit for lenge sen och strommen har fortfarande inte kommit tillbaka.
Nar jag satt po toan med displayen som fackla var jag tvungen att senka ner den i toan for att se att det inte fanns nogra spor som mina roommates skulle upptecka nar strommen plotsligt kommit tillbaka. For o se om kusten e klar. (Vi har inte kommit till den nivon do man man e oppen mot varann ennu).

Iaf. Do kom jag po att det vore smart att kopa lite ljus till hemmet. So man slipper go runt i morkret. So nu sitter jag her po internetkafeet med mina candles i jackfickan, Och om 17 min ar min tid ute.

Ikvell ska vi eta ute, for andra gognen. Bra va? Vi har bara kekat Nandos , och sen har vi lagat allt och varit ekonomiska.

Elsa, - Jag har kopt Ryvita-kneckebrod. Dom ar verkligen smaklosa. Jag tog original-smak. Den smakade bara mjol. Nar jag ater den ser jag ut som att inget ar en grej. Men idag bredde jag po lite smor po. Eller a. Lite o lite. Jag brer aldrig po LITE smor po not. Det vet mamma och mina gamla dagisfroknar om. Mamma sa i hemlighet till dom att skrapa bort smoret po mina kneckemackor, eftersom jag hade po 1 cm smor. Jag ar nestan likadan nu. Men det blev iaf godare. =)

Ae men nu for det va nog.
Hej po er.


Rod strumpa i tvetten

Hej allesammans.

Idag har jag mest legat i sengen med mitt superskona tecke fron IKEA. Den ar so skon att jag inte hade bangat po att shippa den over till Sverige sen.

Jo, for jag kommer ju tillbaka..

Annars er vel allt bra och som vanligt.
Soffkillen ligger och sover po soffan. Han har sina blo-orangea vintage-gympadojjer po sig, och hans lugg henger lite snett over ogonen. Han snarkar inte, utan han bara e der och occuperar vardagsrummet. Ja, man kan ju inte vara der. Hans nervaro kenns helknepp, fasten man bara ser skorna sticka ut.

Hans tvo bag-resveskor ligger i ett horn. Den ena over den andra. Po den overste veskan er dragkedjan inte riktigt igendragen, och man kan ana nogra vita tubsockor der i.

Who is this guy?

Han er lite skremmande, men inte mer skremmande en jigsaw-cylinder-rummet i koket.
Varje morgon ner jag stiger upp och gor in i koket moste jag oppna dorren dit. Jag stor bara stilla och kollar in i nogra sekunder, sen stenger jag igen dorren och fixar frukost. Som att inget er en grej. Och so borjar en ny dag. Men varje morgon er densamma.






STELL DIN FROGA TILL PASCALE

Kki, -
I koket har vi en "vanlig" blandarkran, som.....inte blandar vattnet. Det ar fifty-fifty i strolen. Halva kommer kalla vattnet fron, och halva kommer kokhett vatten ifron. Jag misstenker att det leskiga jigsaw-rummet ligger bakom en hel del..
Duschen ar bra. Man drar i ett snore for att satta po vattnet, och sen trycker man po en ON-knapp po en burk som henger po veggen ovanfor badkaret. Do setts vattnet po och den ar reglerad till behaglig temperatur. Om man ar smidig och inte rokar nudda veggarna eller det gamla duschdraperiet som dess ferg-ton tyder po att den vart med om en hel del, so kan man faktiskt njuta av en skon dusch lite do och do.


Helena, -
Kompiz =), Nae, jag ska en dag otervenda, ner tiden er kommen. Jag gav bort en massa kleder for att jag inte anvende dom. For att jag "vuxit ur dom", eller for att dom inte varit min grej lengre. Vad kul att du planerar en trip over hit, och vad snellt att du planerar att packa ner lite kneckisar till mig. Do blir jag glad. IKEAS kneckebrod e inte lika goda som Wasa Sport.



Jag kanske loter grinig och petig som att allt ar doligt. Men jag trivs och saker her er faktiskt lite komiska. Jag bara skrattar ot det mesta, rycker po axlarna och mor bra.

Even om Sverige ar ett litet, glest, trokigt och stelt land, so ar det det renaste. Och bestast po helsosam mat. Om England hade varit Sverige so hade man rivit hela skiten och renoverat det. Det ar lite charmigt med gamla bruna tegel-old-fashion hus, fast inte lika charmigt med mogliga helteckningsmattor och vattenskador i badrummen.


Bra saker med London
  • Det finns Lays-chips har = ), fast dom heter Walkers i England. Men jag seger Lays.
  • Man hor det fula engelska sproket och tvingas lera sig det.
  • Det finns alltid nya stellen att upptecka.
  • Det finns alltid nya kneppa menniskor som man kan iakta.
  • Det finns alltid non affer oppen ifall man blir sugen po nogot.
  • Det finns fried chicken overallt verldens godaste och semsta mat.
  • Jag behover numera inte leta venner har i o me att jag har det redan. Onodigt med fler. Hahah, skoja.
  • Inget ar en grej har. Man kan vara som man vill och alla bara e.



Jo, for er som undrar varfor min rubrik lyder : "Rod strumpa i tvetten", so behover ni inte undra lenge till. Jag ska beretta grejen. Igor hade Linus inte "bokat upp" hela tvettstugan aka tvettmaskinen i koket, so jag fick chans att tvetta vora kleder. Vips er tvetten klar, maskinen oppnas och ut kommer rosa tvett. HUR kunde jag missa ett par roda strumpor i den vita gulliga oskyldiga tvetten. OCH dessutom mina roda boxershorts from Bulgaria som definitivt var det som fergade av sig mest? Jag vet inte. So vitt jag vet har det aldrig hent forut. Och varfor ska det alltid vara en ROD strumpa som steller till med so mycket olyckligheter i en tvett? Det ar alltid det. Po filmer, i bocker, hos grannen, hos kompisen, och hos en sjelv? Helkneppt. Ae, nesta gong for det allt bli en gron strumpa som for dela med lite av sin ferg.

Hej po er. Hej.

apple store

Ar po applestore. Her kan man surfa gratis o bara henga. Det ar naiz. Idag har jag bara vaknat oh kekat frukost sen okt till stan med Leo. Jag har inte riktigt not o beretta forutom att soffkillen e so avslappnad. Igor bara log han po soffan och sov. Hela dagen, Inget ar en grej for honom. Han anvender vora bestick ockso. Men det ar inte heller en grej. Jag tror att det ar hans rakhyvel som ligger po badkarskanten iaf. Han la dit den strax efter att jag la dit min. Det ar ett mysterium vems tandborste som ligger helt avslappnat po handfatet. Jag kan verkligen inte lista ut vems, men det lutar sig ot att de e den svarta killens. Khalids. Det jag vet ar att Coconut shower Gel och tvolen som ligger po en liten kartongbit ar hans. Det ar allt han ager. Han anvender sin coconut till allt. For han har inget schampo. Han ar ockso so avslappnad.

Facial washen moste vara Linus-killens. Han har oren hy so det moste vara hans. Han krigar. Men han ar snell. Nar jag kommer hem idag so hoppas jag att tvettmaskinen ar ledig, so jag ockso kan tvetta.

Hores senare! Hej po er

London round 2

A-ah, do er man her igen. Sitter po ett internetcafe in my neighbourhood.
Vi har inte fott internet hemma annu, vi har ingen tv, jag har lest ut min bok om Carolina Gynning, och aven min Glamour-tidning som man fick en mini lancome-mascara i. Den har jag ockso anvent.

Det finns inte so mycket att gora forutom att steda. Huhuh.
Som ensam tjej i en legenhet med ett geng grabbar, so ar det bara jag som marker om det ar stokigt, so do blir det ockso bara jag som stedar.

Vi bor soher:

Jag och leo har ett sovrum
En kille, vi kallar honom Emil( i lonneberga). - han har rummet breve oss. Han ser ut o heta Linus typ. Fast han heter Freddie och ar fron Brighton. Han tvattar alltid sina klader och henger dom po balkongen med klednypor. Helt jobbigt for det regnar alltid po dom endo.
En annan kille heter Khalid. Man kan kalla honom for "Gengsta". Han er nestan aldrig hemma, men nar han ar det, sa brukar han lyssna po hog musik. UK garage och sjunga med i lotarna. Han har det storsta rummet och han slecker aldrig lamporna efter sig.
Och sen har vi soffkillen. Han har ingenstans o bo, so han sover po soffan. Honom ser man bara ner morkret faller. Do ringer han po der nere i porten som en galning, for att bli insleppt. Han ar en sonder typisk engelsk kille. Med pottfrisyr.

Alla dom ater beans till middag. Jetteeckligt. Toast N beans.
Jag och Leo ater god vanlig mat.

Det ar monga saker jag inte forstor med England.

En grej ar:

Kranarna. - VARFOR ar varmt och kallt vatten separat i tvo olika kranar vid var sin sida om handfatet so att man inte kan holla en bra ljummen strole? Fett jobbigt. Man vill inte tvetta henderna med for kallt vatten dels for att det ar for kallt och dels for att microberna inte forsvinner do. Man kan inte heller anvenda BARA den varma kranen for att do brenner man sig. Man kan inte tvetta med varmt forst och sen svalka henderna med det kalla. Hur har dom tenkt sig? Jag vet inte. Men jag for oterkomma med fler saker jag stor mig po, och saker jag faktiskt gillar.

Hare bra allihop. Hejs

imorn bär det av

A-ah, imorn bär det av. London för mig. Imorn bitti. Jag har väl packat ner det mesta. Köpt Cola-godisar. Gett bort massa kläder. Sagt hejdåå, a men det viktiga. Jag har märkt att jag gillar stress. Jag älskar stress. Det är då jag är som mest aktiv. Allt går så långsamt om man har världens tid på sig. Jag gör allt i sista minuten! Fast när jag ska åka nånstans ser jag till att vara i tid.

Det mesta har jag gett bort till Cookie, hon ska få ärva mina finaste kläder, mina bästaste böcker samt min mintgröna badrock. Då blir hon nog gla. Hon gillar att ha andras kläder på sig. Det är hennes grej.

Äe, nu ska jag fortsätta med min grej. Hare så bra allihopa, hej,hejhej.


image136
Den här bilden ritade Elsa, den är så fin!
Elsa är 21 år.

Alla som heter Tobias är fula

Idag har jag träffat en massa konstiga människor på tbanan.
Så konstiga, att jag måste göra en lista.

  • En tjej som hade en gangstertjej. Alltså dom var båda lesbiska och ville att ALLA skulle veta om det. Jag kom på mig själv med att kolla på dom som att det luktade bajs i vagnen. Jag har inget emot bögar. Dom e som dom e, jag accepterar dom, även om jag tycker att det är fel med homosexualitet. Jag vill helst inte se på bara. Ena tjejen var sådär söt o gullig, såg ut o heta typ Alma, hennes girl var en badgurl och hette kanske Tina. Det var Tina som var "mannen i förhållandet", det såg man så tydligt, för att hon höll om Alma så manligt.
  • En kines med håret slingat i blont och rött. Varför ska dom alltid vara så extrema, dom här asiaterna? Dom ska alltid hålla på och exprimentera med vågade färger och wöu wöu wöu. Dom lever verkligen som i deras mangafilmer. Fan vad jag hatar manga.
  • En kille som heter Tobias. Han heter det på riktigt, vi gick i samma skola. Tobias måste vara det fulaste namnet jag vet. FAN vad fult. * A men miin brorsa heter så* Ja, det är mycket möjligt, men det är fult i allafall. Alla namn som slutar på IAS är fula. Låter så fjantigt. Alla namn som slutar på US är också fula. * Linus, Magnus.
  • En hundkille med rutig rock och brunt nagellack. Okej? Med hundkille menar jag att han såg ut som en hund med ledsna ögon, en sån som brukar vänta utanför ica på sin husse. En sån som man går förbi och tycker synd om. En sån som man inte vill klappa. En sån som man inte låter ens barn klappa. Varför hade han brunt nagellack? Jag försökte leta efter mer ledtrådar ifall han också var lagd åt det andra hållet, men hittade inga. Det var bara naglarna som var lite wierd. Men man vet aldrig. Det kanske är modernt och han vill sticka ut o va TUFFARE ÄN ALLA ANDRA. Han kanske hade varit i Kina.
  • Ett norskt medelåldersgäng som var alla livliga och glada. (Det här var iförsej i fredags, men ändå). Dom hade varit ute och dansat, druckit, haft jättekul. Dom övernattade på ett vandrarhem i Skärholmen, dom sa inte det men jag tror det. Dom var iaf på Norsborg-tåget. Dom var så jobbigt glada. Och norska är så fult! Jag var tvungen att ha min ipod avstängd under hela resan för att kunna höra hur fult det var. "Eah vi på rett bane?", frågade en av kvinnorna, och det lät så jävla fult. Hon hade vart hos frisörn och fått en asful frisyr, med tillgjorda polisonger. Varför klipper man polisonger och kämpar med att ha det om man är kvinna? Det ser inte ok ut. Men det matchade iaf med hennes mustasch.




Fan vad elak jag är.
Man får inte va så här elak.
Då får man inga kompisar.
Men det gör inget.
Jag vill inte ha kompisar.


Missförstånd eller kulturkrock

I helgas skulle jag jobba för bemanningsföretaget.
Det var ett nytt ställe som jag inte varit på tidigare. Fick beskrivning hur jag skulle ta mig dit, men väl inne på stället så visste jag inte vart jag skulle gå, så jag frågade en städerska vart blablabla låg...och hon pekade och svarade: - GO HERIFRÅNN!

Jag stannade upp. Blev nästan ledsen. Skamsen.
Fast jag tackade för hjälpen och började gå dit hon pekade.

Höhöh.

Invandrare brukar ändå ha fett grov ton. Iaf dom från arab eller balkanländerna. Det lät verkligen som att hon kastade ut orden. Aggressivt, som att jag var 5 år och hade gjort en dumhet.

London next

Ah, så snart blir det London för mig då. Next stop. Har inte börjat packa eller nåt ännu, men på tisdag så. Tror inte att jag kommer ta med mig så mycket knäckebröd. Jag har nog ingen plats i resväskan för det. Och vad prioriterar jag, mina knäckebröd, eller mina klackisar? Knäckebröden e delikatess, men dom räcker inte så långt. Klackisar kan jag ha ett längre tag, och jag kommer nog ha mer nytta av dom. I värsta fall så finns ju TotallyBlondeSwedishAffären - där jag kan få gamla knäckisar för en hög summa om jag verkligen vill. Och det vill jag inte. Så ah, jag får väl gå utan. Man klarar sig. Det känns lite som när jag var liten, eller a, liten och liten...
Det känns som när jag var 15 bast och var tvungen att sluta suga på tummen. Kunde inte komma ifrån de. Blev upptäckt på natten med tummen i munnen. Blev utskrattad. Retad. Retarded. Hahah. Skoja. Jag var inte riktigt 15, men nästan.


Sen kommer man till den biten då man måste växa ifrån saker. Jag kan inte växa ifrån saker om dom inte tas ifrån mig. Så därför har jag inga tummar länge.



.........................



Nä skoja. Jag fick ha Stopp O Väx. Stop N Grow up. Colatuggumina som jag var in to för några år sen. Femtiörestuggumin. Dom började plötsligt tillverkas i ny colasmak utan att nån sa till. I desperata försök gick jag runt i hela stockholm, i sökandet efter det perfekta, rätta colatuggumit. Jag fick det till och med i julklapp en gång. Sen fick jag aldrig se dom mer.

Började med chupa chups cola-klubbor. Men la av. Efter att min nya tandläkare, en Sanna på typ 23 bast, avslutade sin mening - "akta så att du inte får tandlossning" efter mitt senaste besök. Jag gick därifrån utan att tänka på vad hon sa..Tills jag faktiskt kom på vad hon sagt. Akta så du inte får tandlossning? Va, vadå? Jag hade ju inga hål, du sa ju att allt såg finfint ut. Jag fick nästan ta ett bokmärke eller en leksakssnurra ifall jag ville, men jag tog inte, och så säger du sen att jag ska akta för att mina tänder en vacker dag ska ramla ur käften på mig.

Jag fattar ingenting och jag tänker ändå aldrig gå till tandläkarn mer. Behöver inte. Näe. För jag använder faktiskt Listerine.

Mina colagodis, ah..äee..jag vet inte..jaa, jag kommer ta med mig litegrann. Ingen har hindrat mig från det och det har inte kommit upp nåt. Dom e faktiskt värda att ta med. i vilket fall som helst så kommer dom ta slut och tas ifrån mig dom med.


från loituma till zouk

Ok, som ni kanske märk har jag gått in i en djup zoukperiod igen. Och jag sitter som besatt på youtube för att kolla på videos. Det kommer nya hela tiden, det fanns inte för typ ett år sen, så jag är glad att my music börjar bli worldwide.

Jag diggar den här snubben i videon. Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! H e  i z  H O T! Iaf så dansar han hott.
Fett grym. Senzualno.

 



Leo, kan du dansa så? Hahahhahah.
Det kan du säkert. Leo, hann kann.

Zouk Musicvideo

 


En jättefin zouklåt som jag lyssnat på många gånger om och om. Hittade den hos youtube. Åah...
Man blir glad. Många låtar kommer och går i min ipod, men zouk består! 

RSS 2.0