London round 2

A-ah, do er man her igen. Sitter po ett internetcafe in my neighbourhood.
Vi har inte fott internet hemma annu, vi har ingen tv, jag har lest ut min bok om Carolina Gynning, och aven min Glamour-tidning som man fick en mini lancome-mascara i. Den har jag ockso anvent.

Det finns inte so mycket att gora forutom att steda. Huhuh.
Som ensam tjej i en legenhet med ett geng grabbar, so ar det bara jag som marker om det ar stokigt, so do blir det ockso bara jag som stedar.

Vi bor soher:

Jag och leo har ett sovrum
En kille, vi kallar honom Emil( i lonneberga). - han har rummet breve oss. Han ser ut o heta Linus typ. Fast han heter Freddie och ar fron Brighton. Han tvattar alltid sina klader och henger dom po balkongen med klednypor. Helt jobbigt for det regnar alltid po dom endo.
En annan kille heter Khalid. Man kan kalla honom for "Gengsta". Han er nestan aldrig hemma, men nar han ar det, sa brukar han lyssna po hog musik. UK garage och sjunga med i lotarna. Han har det storsta rummet och han slecker aldrig lamporna efter sig.
Och sen har vi soffkillen. Han har ingenstans o bo, so han sover po soffan. Honom ser man bara ner morkret faller. Do ringer han po der nere i porten som en galning, for att bli insleppt. Han ar en sonder typisk engelsk kille. Med pottfrisyr.

Alla dom ater beans till middag. Jetteeckligt. Toast N beans.
Jag och Leo ater god vanlig mat.

Det ar monga saker jag inte forstor med England.

En grej ar:

Kranarna. - VARFOR ar varmt och kallt vatten separat i tvo olika kranar vid var sin sida om handfatet so att man inte kan holla en bra ljummen strole? Fett jobbigt. Man vill inte tvetta henderna med for kallt vatten dels for att det ar for kallt och dels for att microberna inte forsvinner do. Man kan inte heller anvenda BARA den varma kranen for att do brenner man sig. Man kan inte tvetta med varmt forst och sen svalka henderna med det kalla. Hur har dom tenkt sig? Jag vet inte. Men jag for oterkomma med fler saker jag stor mig po, och saker jag faktiskt gillar.

Hare bra allihop. Hejs

Kommentarer
Postat av: kki

Pascale - du kan verkligen skriva så levande - man ser framför sig det du beskriver. Väntar med spänning fortsättning på ditt bloggade...

De engelska kranarna är verkligen nåt man förstår sig inte på - överallt annars (fast kanske inte i de engelskinspirerade länderna) finns det en blandare som gör jobbet att blanda kallt o varmt - men engelsmännen har nog inte kommit så långt i sin utveckling för att kunna utveckla en kran som blandar vatten när man ska tvätta händerna - i köket finns det för det mesta iaf en "riktig" blandare - har ni det? Hur är det med duschen - måste ni använda en hink?

2007-10-09 @ 23:26:55

Kommentera mera:

Namn:
I'll be back

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback