Alla som heter Tobias är fula

Idag har jag träffat en massa konstiga människor på tbanan.
Så konstiga, att jag måste göra en lista.

  • En tjej som hade en gangstertjej. Alltså dom var båda lesbiska och ville att ALLA skulle veta om det. Jag kom på mig själv med att kolla på dom som att det luktade bajs i vagnen. Jag har inget emot bögar. Dom e som dom e, jag accepterar dom, även om jag tycker att det är fel med homosexualitet. Jag vill helst inte se på bara. Ena tjejen var sådär söt o gullig, såg ut o heta typ Alma, hennes girl var en badgurl och hette kanske Tina. Det var Tina som var "mannen i förhållandet", det såg man så tydligt, för att hon höll om Alma så manligt.
  • En kines med håret slingat i blont och rött. Varför ska dom alltid vara så extrema, dom här asiaterna? Dom ska alltid hålla på och exprimentera med vågade färger och wöu wöu wöu. Dom lever verkligen som i deras mangafilmer. Fan vad jag hatar manga.
  • En kille som heter Tobias. Han heter det på riktigt, vi gick i samma skola. Tobias måste vara det fulaste namnet jag vet. FAN vad fult. * A men miin brorsa heter så* Ja, det är mycket möjligt, men det är fult i allafall. Alla namn som slutar på IAS är fula. Låter så fjantigt. Alla namn som slutar på US är också fula. * Linus, Magnus.
  • En hundkille med rutig rock och brunt nagellack. Okej? Med hundkille menar jag att han såg ut som en hund med ledsna ögon, en sån som brukar vänta utanför ica på sin husse. En sån som man går förbi och tycker synd om. En sån som man inte vill klappa. En sån som man inte låter ens barn klappa. Varför hade han brunt nagellack? Jag försökte leta efter mer ledtrådar ifall han också var lagd åt det andra hållet, men hittade inga. Det var bara naglarna som var lite wierd. Men man vet aldrig. Det kanske är modernt och han vill sticka ut o va TUFFARE ÄN ALLA ANDRA. Han kanske hade varit i Kina.
  • Ett norskt medelåldersgäng som var alla livliga och glada. (Det här var iförsej i fredags, men ändå). Dom hade varit ute och dansat, druckit, haft jättekul. Dom övernattade på ett vandrarhem i Skärholmen, dom sa inte det men jag tror det. Dom var iaf på Norsborg-tåget. Dom var så jobbigt glada. Och norska är så fult! Jag var tvungen att ha min ipod avstängd under hela resan för att kunna höra hur fult det var. "Eah vi på rett bane?", frågade en av kvinnorna, och det lät så jävla fult. Hon hade vart hos frisörn och fått en asful frisyr, med tillgjorda polisonger. Varför klipper man polisonger och kämpar med att ha det om man är kvinna? Det ser inte ok ut. Men det matchade iaf med hennes mustasch.




Fan vad elak jag är.
Man får inte va så här elak.
Då får man inga kompisar.
Men det gör inget.
Jag vill inte ha kompisar.


Kommentarer
Postat av: Helena

Hahahaha. Folk är roliga. Du är rolig också.

2007-10-08 @ 15:02:27
URL: http://morfint.blogg.se

Kommentera mera:

Namn:
I'll be back

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback