Loituma

Igår rotade jag igenom min gamle dator, som är inne på sina sista år. Ibland ger jag honom för mycket jobb, så han inte orkar med längre. Och då andas han jättedjupt och högt. Då vet man att man ska köra långsammare. Och berätta en sak i taget, annars kan han inte. Igår var det en sån dag där jag undersökte honom. Alla hans filer, hans olika symptomer och så. Det hela handlar om att han är för gammal och hans datorkropp orkar inte bekämpa alla starka virus som attackerar. Immunförsvaret är inte lika starkt som för några år sedan. =(. Stackaren, men men. Sånt kommer hända oss alla, om vi ens överlever fram till den biten. Men det är en annan sak. Jag är glad att gamle dator har funnits och spridit glädje, nöje, nyheter och kommunikation med hela världen.

Han är nästan mitt allt. =)

I alla fall..När jag satt och undersökte honom, så hittade jag ett gammalt videoklipp. Loituma. Hahah. Så jag satte mig och kollade på den. Den är så braa. Jag blir verkligen glad av den, och börjar dansa med axlarna och fram och tillbaka. Se den!





Glasögontjejen i mörkröd klänning är så söt och oskyldig. När hon inte sjunger brukar hon baka sockerkaka. Jag kan se det på henne. Ååa. hon är så snäll. Hon ser ut som tagen ur en seriefigur. Jag vill rita henne. Hon e min favvo.

Hon huvudtjejen med ljuslila kavaj, hon sjunger med inlevelse. Som att hon sjunger en berättelse för oss, och samtidigt försöker spela sexig. Som att hon försöker förföra publiken. Jag förstår ju inte vad dom sjunger. Men för mig ser det ut som: - " Efter showen ska jag piska dig. Eller nåt. Hon är jätteläskig. En medelålderskvinna som älskar sin kropp. En tuff brud som vet vad hon vill. När hon inte sjunger så brukar hon meditera, och kaaaaanske dansa afrikans dans, - för att förstärka sin självkänsla.

Mannen som sjunger, han säger mig inget. Han är som en ful rumpa som bara har en funktion, - att bajsa. En bajsrumpa. I hans fall så bara sjunger han. Fast hans har ändå en stor roll i gruppen.

Kvinnan med blommig blus, jag vet inte. Hon märks inte så mycket. Kavajkvinnan tar liksom över och ÄÄLSKAR det hon gör! Stackars bluskvinnan. Man ser att hon verkligen kan och vill. Men hon syns inte riktigt.


Äe, jag gillar det här.


Kommentarer
Postat av: Elsa

Loituma var på pablo francisko! Då var det bluskvinnan som ägde. Jag kan alltså med glädje meddela dig, Pascale, att BLUSKVINNAN har skaffat sig självförtroende nog att överglänsa kvajkvinnan!

2007-09-27 @ 17:46:31
URL: http://bartendressa.blogg.se
Postat av: Anonym

Du vet att Loituma e finska va? ^^

2007-09-30 @ 13:51:39

Kommentera mera:

Namn:
I'll be back

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback