Vad är grejen med HM?

Idag har det varit en ledsam dag, mest.
Åkte med Leo till arlanda.
Tänkte på vilken härlig sommar det varit och att nu är den över. Allt kändes så grått och tråkigt.
Men ville inte hem direkt och dra täcket över huvudet, så jag fortsatte vidare på stan.

Hälsade på min morbror (Elsas fader)på hans jobb...Vi åt revbenspjäll och potatisklyftor-grej. Gick vidare på stan. Försökte hitta nåt fint till mig. Fan jag är verkligen skitdålig på att gå runt på affärer. Och hitta saker. Jag går in, ställer mig rätt så centralt i affären. Och kollar om jag ser nåt fint på håll. Det händer aldrig. Ibland går jag fram och petar på nån tröja och upptäcker typ, en glittrig stjärna på, eller nåt annat onödig hoit. Och så släpper jag den.

Var med Elsa igår i stan. Hon har värsta rutinerna för att gå i affärer. Man ska börja åt ett håll. Bara gå tre meter i taget och alltid sick-sack. A men det är bra. Hon kan sin grej. Hon hittar grejer. Och sen kommer jag och vill köpa samma grejer. Fast då vill inte jag härmas. Och så blir det bara jobbigt. Och så tänker jag att jag borde gå själv och va likadan. Och hitta egna grejer. Men men. Jag har redan shoppat tillräckligt i Usa.


Och vad är grejen med Hå-Em? Alla verkar hitta värsta grejerna där. Jag tycker att det mesta bara ser billigt ut. Köper aldrig mönstrade kläder därifrån, Då kommer man se 15 andra ha likadana. Sannor, Nattor. Lindor och Carror. Jag vill inte ha sammaa som dom. Men jag köpte en vit tshirt utan tryck där det kan stå typ. Im A Rock GIRL på.

Darrell, min brorson, mönstrade den med rostbiffskrydda sen. Så jag har kämpat med fläckarna hela dan.
Sen tyckte jag att jag var värd en Beige kofta från Zaras. Sen fick det va. Jag fusk-smsade en biljett och åkte hem.

AVBROTT - Pappa knackade på dörrn och räckte mig ett glas rom. Rhum från Martinique, som han hittade på Systeme. Så jag gick iväg för att umgås lite. Jag brukar ju i vanliga fall vara så osocial. Och aldrig hemma.


Jag måste fixa mina kläder. Har så mycket som jag inte ens använder. Bara för att jag inte orkar hålla på. Hitta kombinationer och pröva och spegla mig och så. Och blogga om det.

Höhö.

Men istället har jag spenderat tid med min käre. Kollat serier till sent på natten. Varit världens bästa flickvän och kollat på två Fopollsmatcher i rad.
Chämpiuns Lig. Galatasaray och Milan. Eller näe, det var inte Milan. Det var nåt annat lag. Som jag tydligen hejjar på. (Man måste stötta och hejja på samma lag)

INTER!

Hette det.

Iaf så var det här en vecka sen. Men Inter spelade hoitdåligt. Jag hejade på dom i början för att det var min plikt. Men sen var Galatasaray-laget bättre, och då kände jag för att heja på dom för att dom var helt klart bättre och starkare. Men det gick inte. Så "Vårt" lag förlorade och jag blev sur. Fick för första gången känsla för fopoll. Någorlunda. Men jag kunde nästan förstå ilskan och sådär. Jag var värsta aktig och verkligen följde spelet. Typ. Undrade hur dom gör så att gräset är tvåfärgat, Tänkte på alla som sponsrar fotbollen. Playstation, FORD, Canon, En engångsgrej.


Nu vill jag bara fixa mina kläder och packa in dom i min resväska och åka till London jag med. Till Leo. Och till Haily, - Jag hoppas att jag hinner komma till din födelsedag, fira med dig och se din lya och hur du har det!
Två av mina bästa och närmsta och grymmaste är nu där... Resterande e typ en vän kvar. Louise - som Tjillar i sin skokartong. Hon och jag och Viktor brukar hänga. Det ska bli en helt vanlig grej. Att jag och Viktor kommer hem till Lois med lite tilltugg. Och så skvallrar vi lite tills det är daxs att åka hem. Eller sova på hennes soffa.

Höhö. Och såklart så har jag min familj ♥.
 
Känns som att jag har ena foten på en brygga och den andra på en båt.
Should I stay or Should I go.* Lalala musik.
Nä men i allafall.
U neva no!

Äe, Imorn ska jag lämna Darrell på dagis och sen ska jag styra upp lite grejer.
Hare. HEJ

image133

Kommentarer
Postat av: Helena

Mig gillar du också.
HM är rätt bajs.

2007-09-27 @ 02:05:08
URL: http://morfint.blogg.se

Kommentera mera:

Namn:
I'll be back

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback